Товаро разтоварна дейност

Свържете се с нас на телефон +359888848634

1 Въведение Разглеждаме проблема за регулиране на товаренето и натоварването на контейнерите и семейните полети на контейнерния терминал, където са необходими контейнери за транспортиране на контейнери за камиони и техните обозначени места. , Обикновено се казватоваро разтоварна дейност, че контейнерите са изработени от каниди в терминала, където контейнерите се отстраняват и натоварват в самолети и контейнери за съхранение на контейнери, където се съхраняват контейнери. Външните камиони са товаро разтоварна дейност отговорни за получаване на контейнери вътре и извън контейнерния терминал. Вътрешните камиони товаро разтоварна дейност са отговорни за прехвърлянето на контейнера в терминала между двора и между кравите.

Товаро разтоварна дейност от Амакс 8 с най-доброто обслужване - 3

Товаро разтоварна дейност от Амакс 8 с най-доброто обслужване – 2

Товаро разтоварна дейност – Контейнерите

Когато самолетът се вози на терминала, контейнерите първо се изваждат от кораба с вътрешни камиони и се спускат върху крана. След това резервоарните контейнери носят вътрешни контейнери в дворовете им. При пристигане товаро разтоварна дейност в контейнерния блок от влака се изважда контейнер от екипажа на корабостроителницата. След като постави повечето от контейнерите от кораба, носеха на кораба каянайда от вътрешни камиони извън контейнерното пространство и кораб от Черна. Като цяло, няколко комплекта могат да работят паралелно, за да се справят с товаро разтоварна дейност кораба, където всеки кран е предназначен да управлява част от кораба. За да се максимизира FSI състоянието на тази операция, е важно да се намали времето за доставка. Скоростта на тази скорост товаро разтоварна дейност на натоварване / разтоварване е ограничена от наличието на кучето и камиона. Кранът с контейнер може да се справи само с един контейнер наведнъж, а един камион обикновено може да транспортира един контейнер товаро разтоварна дейност едновременно.

Товаро разтоварна дейност от Амакс 8 с най-доброто обслужване - 22

Товаро разтоварна дейност от Амакс 8 с най-доброто обслужване – 6

Работилниците – Товаро разтоварна дейност

От друга страна, работилниците кутии имат по-голям капацитет и те прекарват свободното си време Shu aiphaaiphaaila контейнер в контейнер блок може да бъде намален с товаро разтоварна дейност течение на времето да се разтоварят / натоварване на бъдещата работа. Контейнерът е пуснал изследвания, товаро разтоварна дейност свързани с експлоатацията на терминала e phaphai sainsati, включително използването на моделите на редове за проучване на използването на капацитета на контейнерния терминал, например,товаро разтоварна дейност Degano [9], [11] и Christ gransabaraga besiloto 12]. Това включва назначението на бората товаро разтоварна дейност (Brown et al. [6], Li et al. [16], и Lim [17]), krenamavaivamaintasa (daiganajo [8], изследване на управленски проблеми като Ким и Ким [13]. Pitarakophasaki и deganajo [ 18]), товаро разтоварна дейност задачата за съхранение (Bishan [2], bit et al. [4] в kasatihalo и degagoza [10], и Kim et al. [14]), и превозното средство 1 \ t

Товаро разтоварна дейност от Амакс 8 с най-доброто обслужване - 23

Товаро разтоварна дейност от Амакс 8 с най-доброто обслужване – 10

(Bastille and Djix [5] и Pawel and Carvalho [19]). [3] Контейнерният терминал се счита за средство за изпращане на проблема. В своя модел, преди връзката („известен с името натоваро разтоварна дейност поредицата от работа“), за първи път може да извади контейнерите от кораб в кайназа. Ненатоварените контейнери товаро разтоварна дейност се вземат в едно и също превозно средство с контейнер едновременно с контейнерния двор. След това друга част на контейнера се взема от същия автомобил и се отвежда до кораба. Дори товаро разтоварна дейност след предварително определен ред. Смята се, че трилионните трикове удовлетворяват разликите в балните зали. Кранът трябва да зареди / разтовари контейнер за всички задачи. Целта е да се определи графикът на превознототоваро разтоварна дейност средство, така че текстурата да бъде сведена до минимум, като например време за завършване на процеса на товарене / разтоварване на кораба. Те разработиха благоприятни и бързи товаро разтоварна дейност методи за измерване за решаване на този проблем. Той анализира най-лошия сценарий, както итоваро разтоварна дейност изчислителния си анализ на поведенческия му механизъм, който е черен проблем на проблема.

Товаро разтоварна дейност от Амакс 8 с най-доброто обслужване - 24

Товаро разтоварна дейност от Амакс 8 с най-доброто обслужване – 14

Товаро разтоварна дейност – Подобрен кит

Техният математически анализ беше допълнително подобрен в многобройните случаи на кит. В тази товаро разтоварна дейност статия се опира на работата на Бит и сътр. [3]. Чувстваме се като у дома си, че времето за зареждане итоваро разтоварна дейност маскиране на контейнера е еднакво за всички работни места. В присъствието на един кран, ние предлагаме приятелски алгоритъм, който е EFFI-ориентиран за малки проблеми. За големите проблеми ние товаро разтоварна дейност осигуряваме бързо-аскетична конвергенция на космите с лоши най-лоши грешки, както и по-нисък външен процес. Нашите анализи на единични кранове са подкрепени от екстензивни компресионни експерименти по проблемите на насипни продукти. Следващият раздел представя някои основни резултати от проблемите товаро разтоварна дейност с един кран. Раздел 3 осигурява оптималното ограничение и процесът на определяне на стойността на инсталационната стойност е разработен в раздел 4. Няколко ловци са разработени и анализирани в насока 5, а резултатите от изчисленията са дадени в 6 точки, а някои кратки коментари – в раздел 7.2. товаро разтоварна дейност.

Товаро разтоварна дейност от Амакс 8 с най-доброто обслужване - 25

Товаро разтоварна дейност от Амакс 8 с най-доброто обслужване – 18

2 Бележки и основни резултати: По време на анализа всеки контейнер е известен като „работа“. Според позициите, дадени в дадения ред. И контейнерът между мястото в десния двор. След приключване товаро разтоварна дейност на работата последният анаулодиж камион, камион директно, без да става на крана и първата работа Roding видя (ако) трансфер. Всички камиони се считат за фиксирани на следващия кран за кучета и трябва да се върнат в Can Cannon в края на всички операции. Тъй като поръчката за натоварване и разтоварване товаро разтоварна дейност на работни места е дадена, единственото ни решение за товарене на камиони и товаро разтоварна дейност премахване на работни места е регулирано, така че да може да се зададе време. Използват се товаро разтоварна дейност следните сигнали: m = брой камиони; n1 = брой работни места; n2 = брой работни места за зареждане; U = {JU1, JU2, …, JUn1} = набор от задачи за разтоварване, дадени в желаната производствена поръчка; L = {JL1, JL2, …, JLn2} = изисква се коригиращ процес за камиона, като се вземе на работното място, = S (J) набор от необходимата работа, необходима Кан кран за работа; Канон Етию Джаму и законно местоположение товаро разтоварна дейност на двора; T (Jammu, J0) = Време за камион, който пътува между работни места. J∈UandJ0∈L (имайте предвид, че триъгълният триъгълник T (J, J0) ≤t0 (J) + t0 (J0)) означение 3

Товаро разтоварна дейност – Аналогов график

Аналогов график за разтоварване / зареждане σ; Z (σ) = период от (т.е. обхват); Ние вярваме,товаро разтоварна дейност че всички проблеми са неотрицателен параметър (e) (j), t0 (j) и t (j, j0)). Първо ще товаро разтоварна дейност опишем правилата за две задачи. Едно правило е за разтоварване на работни места и други за зареждане на работни места. Depene 1 Първо налично камион (FAT) Правило: Делегиране на първото товаро разтоварна дейност доверие, извършено в получателя, който завърши първоначалната работа. Правило за последен товаро разтоварна дейност зает автомобил (LBT): Изберете всяка стойност от τ. Определете работните часове за камиони, така че работата да може да бъде завършена първо и да се върнете обратно. Оставете последната произволна товаро разтоварна дейност работа в наличния камион Ltolastlast, на който преди това е била възложена работата. Например, 2 камиона и 4S (JU1) ако, = s (Ju2) = s (JU3) могат да оставят работа с = s JU4) = 3, T 0 (JU1) = 5, T 0 (Ju2) = 4, T 0 (JU3) = 2 и T0 (JU4) = 3, схемата е направена от Фатула, показана на фигура 1 (А). Обърнете внимание, че времето товаро разтоварна дейност за пътуване в обратна посока за всяко освобождаване Jis2t0 (J), и определянето на този график е 25. Сега, погледнете друг пример с 2 камиона, 4 задължителни задачи, s (JL1) = s (JL2) = s. JL3) = s (JL4) = 3, TL (JL1) = 5, T0 (JL2) = 4, TETL 3 = 2 и TT 4 (JL4) = 3, е показано в графика, изготвен от правилата за LBT. Фигура 1 (B) В този график, ако зададем τ = 25, започва времето на започване на времето и планирането е 25. Отбележете, че товаро разтоварна дейност правилото FAT е редовно време за планиране на машината, съответстваща на изброеното правило. Например, виж Lawroll et al. [15] Също така имайте предвид, че в BIT et al. И Л. Б. Т. [3], обърна „алчния алгоритъм“ и „алчния алгоритъм“. Отпадъците и др. Са показали, че ако L = ∅ (т. Е. Единственото работно загуба), тогава правилата за FAT ще осигурят благоприятен график. Представяме този благоприятен график като ΔFAT. U = ∅ (т.е. ако по симетрия се натоварва само на работните места), правилата на L. Bt ще създадат благоприятен план (вж. [3]), който товаро разтоварна дейност считаме, че представяме като σLBT работа на сопрабалама, където просто анаерираме U, U0 = {JUλ1, JUλ2, …, JUλm е} anaurakauna работни места, използвани, за да спечелят последния път на камион.

Даваме 4 – товаро разтоварна дейност

σu (U0) показва актуализирана форма за този суббрам. Друг план на сабарарабалама е само позициите на leloda, където подмножество L0 = {JLμ1, JLμ2, …, JLμm} най-старото товаро разтоварна дейност включва най-ранните преди това позиции. Ние показваме σL (L0) оптимален график за това ипотечно кредитно предложение. Планът „частична графика“ на основния проблем на σU (U0) и σL (L0) става. Lemay 1 (Bishat et al. [3]) Да приемем, че L = ∅ Тогава правилата FAT ще съставят график, който елиминира цялото време, необходимо за извършване на всички разтоварващи дейности. Товаро разтоварна дейност.

Товаро разтоварна дейност – Контейнерите

Работилниците – Товаро разтоварна дейност

Товаро разтоварна дейност – Подобрен кит

Товаро разтоварна дейност – Аналогов график

Даваме 4 – товаро разтоварна дейност

Свържете се с нас на телефон +359888848634

Амакс 8 – Товаро разтоварна дейност.