АМАКС-8

Ние сме частна българска компания. Дейността на фирмата започва през 1989 г. и вече над 25 години е една от най-динамично развиващите сe фирми в областта на извозването на строителни и битови отпадъци.

Дългогодишната традиция и опит съчетани по настоящем с модерни методи за управление на отпадъците и съобразявайки се с екологичните норми и стандарти правят фирмата ни конкурентно способна в извозването на строителни и битови отпадъци.

Коректен и надежден партньор за извозване на строителни и битови отпадъци

Коректен и надежден партньор.

Лицензирани

АМАКС-8 е лицензирана от „Министерство на траспорта, информационните технологии и съобщенията“ и притежава регистрационен документ № 12-РД-1759-00 от 18.09.2017 г. от „Министерство на околната среда и водите“ за извършване на дейностите по събиране и транспортиране на всякакъв вид отпадъци, с изключение на опасни и болнични отпадъци.

Успехите на всяка фирма се измерват с постиженията и коректността на нейния персонал.


„Нашият екип е нашата сила!“

Те са квалифицирани и мотивирани да предоставят на нашите клиенти отлично качество. Всичките решения на АМАКС-8 са сформирани на база устойчивото развитие на отпадъците.

Разполагаме със специализирана техника и контейнери с различна кубатура за извозване на строителни и битови отпадъци и други в района на град София и София област.

Приоритети

Нашият приоритет са коректността, бързината и доброто качество в изпълнението на услугите.

Разполагаме с екип за услуги за товарно-разтоварна дейност, като се справяме с всякакъв вид отпадък.

Може да използвате услугите по извозване на строителни и битови отпадъци по всяко време, работим без почивен ден!

Избирайки АМАКС-8 за доставчик на услугите по управление на отпадъците, Вие създавате по-добро бъдеще за всички. По този начин подпомагате намаляването на замърсяването на околната среда.

Целта ни е да предложим на нашите партньори екологично и комплексно решение на всички проблеми свързани с отпадъците.