СНЕГОПОЧИСТВАНЕ

АМАКС-8 извършва улуги по снегопочистване, снегоизвозване и опесъчаване в територията на град София.

Снегът създава уют навън и тишината успокоява, но снеговалежите през зимата могат и да доведат до много неприятности и затруднения в забързания ни начин на живот. За това ние предлагаме да погледнете и от другата страна – ние сме решението на Вашите проблеми – професионално снегопочистване от АМАКС-8.

Снегопочистване - Доверете се на нас

Снегопочистване – Доверете се на нас

Разполагаме със специaлизирана техника зa снегопочистване. Екипите ни са перфектно обучени.Снегорините с които разполага нашата фирма са джип 4х4 с монтирано хидравлично гребло и малък ръчен роторен снегорин.

Роторен снегорин

Роторен снегорин

Снегопочистването е решено с комплексните услуги, които предлага АМАКС-8.

Насладете се на красотата на зимата,без да мислите за досадното снегопочистване и студуване – ние предлагаме снегопочистване, опесъчаване и осоляване на частни дворове, складове, фабрики, градини, алеи, пешаходни зони, паркинги и гаражи, ресторанти и други.

Извършениете от нас услуги по снегопочистване и снегоизвозване са винаги изпълнени в срок и гарантирано качество.За нас е приоритет снегопочистването да е извършено с професионализъм и коректност.

Предлагаме на нашите клиенти абонаментно и енократно снегопочистване.

АБОНАМЕНТ ЗА СНЕГОПОЧИСТВАНЕ

Предлагаме абонаментни договори за снегопочистване , които са индивидуални за всеки един наш клиент. Чрез него имате сигурност за целият зимен сезон /срока на договора /, че винаги ще Ви бъде почистено от снеговалежите и няма да имате затруднения да свършите Вашите ангажименти или просто да излезнете на разходка. Ние поемаме отговорността да следим обстановката, за да бъдем изцяло полезни за Вас и да изпратим нашият екип за бърза реакция.

ЕДНОКРАТНО СНЕГОПОЧИСТВАНЕ

Снегопочистване - за по-чисти пътища

Снегопочистване – за по-чисти пътища

Еднократното снегопочистване при снеговалеж се прави при повикване на посочените телефони от Ваша страна. Нашият екип реагира до няколко часа след Вашето обаждане.

Ние сме създали организяция, която да се справи максимално бързо с услугата по снегопочистване.

Почистването на сняг на тротоари и алеи се извършва чрез роторен снегорин или ръчно / в зависимост от обекта/.

ЦЕНИ ЗА СНЕГОПОЧИСТВАНЕ

Цените се определят след оглед и определяне на обема на работа и обработващата площ, както и на базата на изисканите услуги.

ИЗВОЗВАНЕ НА СНЯГ

Извозване на събраният сняг е за намаляване на риска от затруднения с други валежи или повишване на температурата , което предотвратява възможни наводнения. Извозването на снега правим с контейнери съвместимост 4м3 и 7м3.

Предлагаме ръчно натоварване на снега.Снегът се извозва до предназначеното за тази услуга място.

МАТЕРИАЛИ ЗА СНЕГОПОЧИСТВАНЕ:

Оновните функции на тези химически вещества в пътното поддържане са разтопяването на лед и сняг, предотвратяване на замръзването на асфалтовата настилка и предотвратяване натрупването на снежна покривка. Материалите за снегопочистване, които използваме за разтопяване на снежната покривка са:

Пясък:

Пясъкът от много години е основният елемент, който се използва за премахване на лед и сняг в страни с по-мека зима.

Магнезиев хлорид – MgCl2

Магнезиев хлорид е практичен и предпочитан помощник в снегопочистването и обезледяването. Използва се за снегопочистване, като най-икономичното анти-лед средство. Ефективен при топене и отстраняване на сняг и лед от строителни площадки, улици, пътища, околоблокови пространства, пешеходни зони, паркинги, работни площадки и открити складови площи.

Предимства:

  • Не съдържа вредни примеси
  • Не уврежда околната среда
  • Намалява риска от повторно замразяване

Калциев хлорид – СаСl2

Калциевият хлорид е най-важният химически продукт за снегопочистване , заледяване по пътища, улици, пешеходни зони, паркинги и открити складови площи. Използва се за бързо премахване на сравнително тънък лед преди или след снеговалежа, за овлажняване на солта преди разпръскването ѝ по пътищата и за обработка на запаси от пясък против замръзване.

Предимства:

  • Пречистен продукт
  • Прониква бързо в леда
  • Незапалим и нетоксичен
  • Не уврежда, асфалта, бетона, гумите и кожата
  • Нисък разход