Фирма „АМАКС-8″ООД е частна българска компания. Дейността на фирмата започва през 1989 г. вече над 25 години е една от най-динамично развиващите сe фирми в областта на услугата извозване на строителни и битови отпадъци.

Дългогодишната традиция и опит съчетани по настояще с модерни методи за управление на отпадъците и съобразявайки се с екологичните норми и стандарти правят фирмата ни конкорентно способна в областта извозване на строителни и битови отпадъци.

Коректен и надежден партньор за извозване на строителни и битови отпадъци

Коректен и надежден партньор.

„АМАКС-8″ООД е лицензирана от Министерството на траспорт и притежава регистрационен документ № 12-РД-1759-00 от 18.09.2017 г. от Министерството на околната среда и водите за извършване на дейностите по събиране и транспортиране на всякакъв вид отпадъци, с изключение на опасни и болнични отпадъци.

Успехът на всяка фирма е постиженията и коректността на нейният персонал.

Нашият екип е нашата сила! – Те са квалифицирани и мотивирани да предоставят на нашите клиенти отлично качество и добра цена. Всичките решения на „АМАКС-8″ООД са сформирани на устойчивото развитие на отпадъците.

Разполагаме със специялизирана техника и контейнери с различна кубатура за извозване на строителни и битови отпадъци и други в района на град София и София област.

Приоритет на нашите услуги са коректността, бързината и доброто качество в изпълнението на извозване на строителни и битови отпадъци.

Също разполагаме и с работници за услугата по товаро разтоварна дейност, като се справяме с всякакъв вид отпадък.

Може да използвате услугите по извозване на строителни и битови отпадъци по всяко време, работим без почивен ден!

Избирайки нашата фирма за доставчик на услугите по управление на отпадъците вие създавате по-добро бъдеще за всички. С Ваша помощ давате принос за намаляване замърсяването на околната среда.

Целта ни е да предложим на нашите партньори екологично и комплексно решение на всички проблеми с отпадъците.

За нас